0

EazyBot – 10 motive să îl adori

EazyBot

Ți-am mai povestit de EazyBot?

Nu, n-am mai vorbit de Eazybot, pentru că am vrut să-l studiez și să-l testez în liniște câteva luni. Am vrut o perioadă de timp pentru a vedea dacă e într-adevăr o treabă suficient de solidă și de profitabilă, încât să merite să-l promovăm.

EazyBot este o platformă care pune la dispoziția utilizatorilor săi un robot de tranzacționare extrem de performant. Pe mine m-au impresionat extrem de mult atât rezultatele roboțelului, cât și felul în care compania a conceput toată această afacere.

10 motive să îl adori:

#1 Înscrierea în platformă e gratuită

Practic, ți se oferă o afacere la cheie cu zero investiție inițială. Nu trebuie să scoți niciun leu din portofel.

Există și planuri plătite, care oferă taxe de tranzacționare mai mici și alte avantaje, dar poți obține profituri substanțiale și folosind planul gratuit.

#2 Plătești numai din profit

EazyBot va reține 30%, 20% sau 15% din profitul realizat de roboțel la fiecare tranzacție, în funcție de tipul de cont pe care îl ai: Free, Advanced, VIP sau VIP+. Plătești numai dacă câștigi și numai după ce câștigi.

#3 Banii rămân în portofelul tău

EasyBot se leagă de portofelul tău Binance sau Kucoin și tranzacționează banii pe care tu îi ai acolo. Compania nu se atinge de banii tăi.

Procentul pe care compania îl reține din profitul realizat, este tras din banii pe care tu îi depui în prealabil în contul tău EazyBot.

Banii pe care roboțelul îi tranzacționează rămân mereu la dispozitia ta.

E o situație cu totul diferită de cea a altor companii, cărora trebuie să le încredințezi diferite sume de bani spre a fi tranzacționate, iar apoi să te rogi pe la toate bisericile să nu dispară cu banii tăi cu tot.

#4 Poți câștiga chiar și atunci când roboțelul este inactiv

Chiar și în cazul în care nu dispui de o sumă suficientă pentru ca roboțelul să poată tranzacționa corespunzător, poți dezvolta o afacere extrem de profitabilă.

Cum? Promovând pompania și construind o rețea de afiliați care să-ți aducă ulterior profituri fără niciun efort suplimentar din partea ta.

#5 E ușor de setat și de pus la treabă

În platformă găsești tutoriale care te ghidează pas cu pas. Ceea ce pare de la distanță complicat și excesiv de tehnic, devine de fapt o treabă pe care o dai gata în mai puțin de jumătate de oră.

#6 Funcționează pe mai multe platforme

Planurile Advanced, VIP și VIP+ îți oferă posibilitatea de a tranzacționa simultan pe 2, respectiv 5 platforme. De asemenea, ai facilitatea de a tranzacționa în același timp mai multe perechi de criptomonede. Astfel, performanțele roboțeilor cresc și obții profituri mai mari.

#7 Încă nu am ieșit niciodată în pierdere

Eazybot folosește o strategie de tranzacționare uluitoare. Mărturisesc că n-am reușit încă să o înțeleg, însă reușește să nu închidă tranzacții pe minus. Cel puțin până acum, după aproape patru luni de când folosesc roboțelul, pot spune că nu am încheiat nicio zi în pierdere, ceea ce este cu adevărat extraordinar.

#8 Combină două modalități de câștig

Pe de o parte, roboțelul muncește pentru tine și îți înmulțește banii din portofel. Pe de altă parte, ai posibilitatea de a dezvolta o afacere pe modelul de marketing în rețea, care să îți aducă comisioane substanțiale.

#9 Planul de compensare de tip Network Marketing este extrem de puternic

La fel ca și alte companii precum Avon, Herbalife, Forever Living sau Amway, EasyBot folosește un sistem de network marketing structurat pe mai multe niveluri.

Datorită faptului că înscrierea este gratuită, e foarte ușor să recomanzi altor persoane EazyBot. În plus, produsul pe care această companie este unul digital – roboțelul de tranzacționare. Nu ai bătăile de cap pe care le implică companiile MLM tradiționale. Nu ai grija stocurilor lunare obligatorii sau a livrărilor.

#10 Poți opta oricând pentru capitalizarea automată

Da, am păstrat cireașa de pe tort pentru final. Cu un simplu click, poți activa sau dezactiva capitalizarea automată. Căt timp această obțiune este activă, profitul va fi adăugat automat la capitalul tranzacționat. Albert Einstein spunea că „Capitalizarea e a opta minune a lumii. Cine o înțelege, o câștigă, cine nu… o plătește.

În concluzie…

EazyBot este cea mai solidă, mai sigură și mai profitabilă oportunitate de afaceri pe care am întâlnit-o de când activez în marketingul online. Totul e să fii suficient de deschis la minte încât să vezi asta și să pui roboțelul la treabă cât mai repede. Înscrierea e gratuită, așa că, ce mai aștepți?

Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *