0

Rachel Pedersen – Planul de relansare

Rachel Pedersen

Planul de relansare conceput de Rachel Pedersen pentru 30 Days Summit

Rachel Pedersen este fondatoarea și CEO Social Works Digital și Social Media United și îi învață pe alți antreprenori cum să își dezvolte brandul personal și să își fidelizeze clienții. Rachel Pedersen este simbolul libertății, determinării și al pasiunii pentru viață și afaceri.

Este dedicată impactului pe care îl are în viețile celor din jur, cărora le arată că pot atinge înălțimi pe care nu le-ar fi crezut posibile.

Rachel Pedersen a ajutat sute de oameni din toată lumea să-și schimbe traiectoria vieții și să se elibereze din poziția de angajați.

În numai doi ani, Rachel Pedersen a devenit virală, a atins 11,3 milioane și a apărut în Glamour, TODAY, Cosmopolitan și US Weekly.

Rachel Pedersen și-a dus clienții de la 4.000 de dolari pe lună la 7.000 pe zi. Ea însăși a ajuns dintr-o mamă singură din Minnesota, un social media marketer de top la nivel mondial.

În cadrul 30 Days Summit, Rachel Pedersen a răspuns provocării adresate de Russell Brunson membrilor 2-Comma Club, de a-și imagina cum ar fi dacă ar pierde tot și de a elabora un plan de redresare în 30 de zile. Iată ce a ieșit:

Ziua 1

Rachel Pedersen. Ziua 1. Punctul 0. Ești gata pentru ce voi face azi?

O să te șochez… s-ar putea să fie puțin neobișnuit.

O să urlu, o să scriu în jurnal și o să-mi înec durerea în înghețată de ciocolată.

Ce? Credeai că o să cuceresc lumea azi? Tocmai am pierdut totul! Sunt om, nu robot.

M-am clădit cu greu o afacere, o reputație, o audiență și o securitate financiară, sacrificând pentru asta somn și comoditate și dedicându-mă 110% timp de ani de zile, iar totul s-a năruit într-o clipă din motive pe care nu pot să mi le explic.

Sunt absolut devastată și am nevoie de un moment pentru a procesa ceea ce m-a copleșit și a-mi jeli pierderea.

Ar trebui totuși să dorm bine noaptea. Dominarea lumii începe de mâine.

Ziua 2

Înlătur zgomotul și presiunea. Nimeni nu poate prospera când toată greutatea lumii e pe umerii lui. Deocamdată, este esențial să îmi pun telefonul pe silent, să ignor emailurile de la recuperatorii de creanțe și să mă concentrez pe următoarele 30 de zile.

Ceea ce se va întâmpla în următoarele 30 de zile, va înlătura zgomotul și presiunea pentru multă vreme, dar mai întâi trebuie să-mi pun masca de oxigen și să mă ajut singură.

Pentru a avea ceva capital, voi merge pe o platformă de vânzare (ca Facebook Marketplace sau Craiglist) și voi vinde diverse chestii de prin casă. Întreaga zi este dedicată pentru a genera capital. Dacă voi reuși să fac 1.000 azi, pot să respir.

Ziua 3

De vreme ce plec de la zero, trebuie să mă hotărăsc pe ce industrie/nișă mă voi axa. Mă pricep cel mai bine la social media și publicitate pe Facebook, așa că mă voi concentra pe lucrurile la care mă pricep, pentru a obține rezultatele cele mai rapide.

În două vorbe: generarea de prospecți pentru antrenori, cursuri, și dezvoltarea listelor de email.

Să plouă cu prospecți – și repede!

Ziua 4

E timpul să-mi creez profilele de social media, toate în jurul numelui meu (ca personal brand), de vreme ce este cel mai rapid mod de a construi un Personaj Atractiv și a atrage oamenii.

Cel mai simplu mod de a crea un site este prin ClickFunnels, așa că voi crea un site simplu, pe care îl voi dezvolta mai târziu. Pentru a-mi determina brandingul, voi folosi Pinterest wedding palettes și voi păstra acest branding pe profilel mele social media și pe noul meu site ClickFunnels.

Ziua 5

Principalele platforme social media pe care mă voi concentra sunt Facebook și LinkedIn. Și celelalte sunt bune, dar mă voi concentra acolo unde pot obține cel mai mare impact pentru banii… pardon.. timpul meu.

Dacă nu ai bani, ai face bine să ai timp.

Mă asigur că integrez Facebook pixel în noul meu site pentru a putea retargheta toți vizitatorii, postez link-ul peste tot – în descrierea LinkedIn și Facebook. Vreau ca toți să-l viziteze.

Cu toate că încă nu am mari victorii cu site-ul meu, îmi pot împărtăși experiența și pot povesti.

Ziua 6

Mă întorc la LinkedIn, unde trebuie să-mi optimizez descrierea. Vreau ca fiecare vizitator să nu aibă nicio îndoială în legătură cu ceea ce fac – generez prospecți – iar ei trebuie să să știe că asta poate să le fie de ajutor.

După ce îmi optimizez descrierea, mă conectez cu sute de directori, fondatori, patroni, președinți și parteneri ai companiilor din industrie, care vor să genereze prospecți pentru afacerea lor.

Conectez, conectez, conectez, până îmi amorțesc degetele.

Ziua 7

Odată ce câteva sute de persoane mi-au accesptat cererea de conexiune, e timpul să-i contactez. Voi trimite un mesaj tuturor acestor noi contacte, în care le voi arăta cum pot genera prospecți pentru ei și cum pot crea o strategie care să aducă prospecți pentru afacerea lor în fiecare zi.

Vreau să îi ajut cu o consultație gratuită – din care vor pleca cu o strategie adaptată afacerii lor. Nu-i voi taxa niciun dolar.

Ziua 8

Grozav. Au mușcat câțiva în timpul nopții, cât am dormit. (Deși, să fiu sinceră, n-am dormit. Am continuat să mă conectez și să trimit mesaje pe LinkedIn).

Trebuie să-i aduc într-o discuție și să le acord o oră de strategie valoroasă. Vor fi cele mai bune strategii, pentru că stiu că după această consultație, vor avea nevoie de sprijinul meu.

Ziua 9

Trimit un raport strategic complet, în schimbul unui testimonial și o reducere a taxei lunare pentru a implementa sprijin în implementarea strategiilor propuse.

Puterea e în testimoniale. Taxa lunară redusă e doar pentru a aduce un flux de bani și a-mi impulsiona afacerea.

Ziua 10

Azi, trebuie să pun testimonialele pe site. Cele cu poză și text ajută, dar cele video sunt și mai bune.

Ziua 11

Pe site-ul ClickFunnels pe care îl construiesc (care inițial nu are decât o pagină), voi adăuga un planificator. După ce evaluez situația câștigurilor, va trebui să decid între Calendly (care este gratuit și suficient, dar nu extraordinar în privința opțiunilor avansate) și ScheduleOnce sau Acuity. (Acuity este grozav pentru următoarea etapă, care va urma peste câteva zile.)

Da, Acuity sună perfect. Îl voi încorpora în pagina pop-up care apare când oamenii apasă butonul cu CTA. Ușor ca bună ziua.

Ziua 12

Atât pe pagina, cât și pe profilul meu de Facebook, mi-am luat angajamentul de a intra live în fiecare zi, pentru a înpărtăși valoare și strategii grozave, care pot fi implementate pentru a genera prospecți.

La finalul fiecărui live, voi spune: „Dacă vrei să înveți mai multe despre strategii eficiente de generare de prospecți pentru afacerea ta, accesează link-ul de deasupra pentru a-ți programa o ședință de 15 minute.” Bineînțeles, link-ul duce către pagina site-ului meu ClickFunnels, care acum are un calendar pe care ei îl pot folosi pentru a programa o ședință.

Nu voi uita de CTA – valoarea e grozavă, dar fără un CTA nu pot deveni o mașină de generat bani profitabilă până în a 30-a zi.

Ziua 13

Live-urile mele pe Facebook nu prea au vizitatori, ceea ce înseamnă că nu fac nimic. (Este normal pentru o pagină de Facebook nouă, ca și pentru orice profil de social media nou.).

Folosind Facebook Ads, setez o campanie video pentru ca prospecții ideali să-mi vizioneze live-urile.

Vizez directori, fondatori, președinți și patroni de mici afaceri prin aceste videouri.

Ziua 14

Astăzi este numai despre comunitate. Voi merge în comunități mari de pe Facebook și voi distribui postări lungi cu sfaturi implementabile instant.

Oamenii vor interacționa cu postările mele, iar asta îmi va permite să îi adaug ca prieteni și să le trimit mesaje.

Nu e agățat. E doar relaționare. Agățatul pe o platformă atât de personală ar declanșa imediat respingerea.

Astfel, mai mulți oameni îmi vor vedea live-urile de pe profilul personal, pe măsură ce lista mea de prieteni pe Facebook crește.

Ziua 15

Folosind Facebook Ads, voi retargheta pe toți cei care mi-au vizionat live-urile către site-ul meu ClickFunnels.

E greu să cheltui bani, dar trebuie să-mi amintesc că am făcut o mie de dolari în Ziua 2 pentru acest scop.

Dacă obțin un client din primii 1000 de dolari băgați în publicitate, amortizez după prima lună. „Afacerea care poate cheltui cel mai mult pentru a dobândi un client va câștiga”. (Asta e un citat din Dan Kennedy care e unul dintre preferatele lui Russel Brunson.)

Ziua 16

Continui să planific ședințe de consiliere și îmi reorganizez site-ul cu cele mai bune testimoniale pe care le am deoacamdată. Totuși, jocul gratuit se încheie acum. E timpul să încasez pentru ședințele de consiliere. Voi reconfigura planificatorul Acuity și voi adăuga două opțiuni:

  • Interviu de calificare – 15 minute, gratuit;
  • Ședință completă de strategie de afaceri – 60 minute, $500

Ziua 17

Acum scopul este ca oamenii să intre fie în interviul de calificare, fie în ședința completă.

Prospecților care intră în ședința strategică completă li se va oferi un pachet integral cuprins între $1000 și $2000 pe lună.

Oferta irezistibilă este că vor primi o reducere de 50% în prima lună.

Ziua 18

Azi, voi repeta procesul. Voi fi la $5000/lună cu cel puțin 5 clienți în următoarele zile. Odată ce obțin 5 clienți la $1000/lună, voi crește prețurile pentru următorii.

Ziua 19

Să ajungi la nivelul de $5000/lună e ceva ce majoritatea oamenilor doar visează să fie în stare să facă în mai puțin de 30 de zile. E suficient de mult încât să scapi de locul de muncă, să ai libertate și să-ți plătești datoriile.

Azi voi pivota și voi începe să-mi construiesc propria mea platformă. Voi folosi un grup de Facebook și voi invita oamenii pe care i-am adăugat ca prieteni în ultimele 19 zile, printr-un mesaj privat.

Ziua 20

Repet pașii din zilele 6 – 8, dar încep să împărtășesc oamenilor cum am câștigat 5 clienți în mai puțin de o lună folosind social media și strategiile mele avansate de generare de prospecți.

Ziua 21

Creez un produs 100% pasiv prin care învăț oamenii cum am ajuns la $5000 pe lună de la prospecții pe care i-am generat.

Poate fi simplu și ieftin – $19 – un preț de neratat pentru oricine care vrea să obțină rezultate similare.

Distribui acest produs noii mele audiențe de pe Facebook și LinkedIn, și în comunitatea mea Facebook. Dacă pot obține o vânzare, pot obține o mie.

Ziua 22

Voi studia scara valorii descrisă în DotComSecrets și voi învăța exact care sunt următorii pași logici și cum pot oferi oamenilor mai mult din ceea ce vor într-un produs mai mare sau într-un curs.

Ziua 23

Azi, voi începe procesul de generare de lead-uri pe LinkedIn (în vechea mea afacere, se numea „10 zile până la $1000”) și voi amplifica reclamele și campaniile de retarghetare. Știu că odată ce ajung la $10.000 pe lună, lumea va fi a mea.

Ziua 24

Pe baza scării valorii pe care am creat-o, voi contura noul meu curs și îmi voi stârni entuziasmul urmăritorilor mei. Din fericire, știu că pot crea un curs peste noapte, iar azi despre asta este vorba – înregistrarea conținutului și organizarea lui în ClickFunnels, folosind structura site-ului de membership.

Ziua 25

E timpul să trec 10 testatori prin program la un preț imbatabil. În mod normal, ar fi $497, dar primii 10 care se vor înscrie vor plăti doar $97, sau $197 cu o conferință săptămânală de pregătire de grup. Sigur, toate astea în schimbul unui testimonial video.

Ziua 26

Obțin feedback-ul inițial de la testatori (și acesta e valoros, însă mărturiile rezultatelor lor sunt mult mai puternice) și creez pagina de vânzare a cursului.

Pentru aceasta, voi folosi șabloanele Clickfunnels pentru pagini de vânzare, pentru că știu că asta va scurta timpul necesar conceperii unei pagini de vânzare. Nu construiesc eu cele mai frumoase funnel-uri, dar convertesc și își fac treaba.

Ziua 27

În acest punct, ajung aproape de $10.000 pe lună, și e momentul să introduc în joc un asistent virtual part-time (doar câteva ore pe săptămână) care să se ocupe de emailuri și să programeze conținutul pe social media.

Asta îmi va elibera ceva timp pentru a mă putea ocuma de afacerea mea la o scară mai mare.

A, credeai că nu muncesc 80 de ore pe săptămână? Ba da, lucrez peste 80 de ore pe săptămână, pentru că încă lupt pentru supraviețuire, dar linia de finish e în față.

Ziua 28

Azi e despre promovare. Am nevoie ca toată lumea să-mi vadă fața, să-mi audă vocea și să-mi cunoască numele.

Voi ataca toate podcast-urile din categoriile de interes pentru audiența mea.

Scopul meu este să rezerv peste 50 de podcast-uri, pentru a-mi clădi influența.

Ziua 29

E timpul să îmi creez Dream 100, oamenii care sunt cu doi pași înaintea mea în afacere. Vreau să îi fac afiliați/parteneri JV pentru noul meu curs. Voi pune la bătaie 50% din câștig în schimbul promovării lor.

Ziua 30

Azi este o zi bună. Este ziua în care pot plăti toate facturile și pot îmi pot dubla eforturile pentru a multiplica rezultatele sistemului pe care l-am pus la punct în ultimele 30 de zile. În jurul acestei zile anticipez că voi atinge $10.000 pe lună, așa că mă întrept către $20.000!

Gânduri la final

Uau. Sunt 30 de zile intense, dar am mai trecut prin asta. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ții minte este că acest sprint hotărât, pe termen scurt, îți poate într-adevăr salva fundul și poate schimba felul în care vezi totul în viață.
Dacă citești asta și te gândești că nu e aplicabil, du-te și întreabă-i pe cei pe care i-am ajutat să facă exact asta.
Este 110% posibil, așa că treci la treabă!

Planul de relansare conceput de Rachel Pedersen reflectă experiența ei antreprenorială și cunoștințele acumulate în 2 Comma Club (Clubul antreprenorilor milionari din ClickFunnels). Ideea 30 Days Summit este de a pune laolaltă experiența și cunoștințele a 30 de membri ai acestui club. Răspunsurile celorlalți 29 de antreprenori la provocarea lui Russell Brunson sunt la fel de interesante și de pline de ponturi valoroase. Summitul e gratuit și poate fi accesat în întregime. Folosește banner-ul de mai jos.

Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *